Tradisjonsmiddag

Vi lever i en tid der maten vi spiser endrer seg fra det vi spiste tidligere. Dette i takt med at vi lærer nye matkulturer å kjenne og tar til oss disse i raskt tempo. Tunets tilbud på Catering viser dette med all mulig tydelighet. Det er ikke lenger bare koldtbord som gjelder ved festlige anledninger. Tapas og Taco er populære spiser.

I denne floraen av nye matretter, er det lett å glemme de mattradisjonene mange av oss har vokst opp med, og som vi sjeldnere og sjeldnere selv lager hjemme. Derfor får den oppvoksende slekt dessverre ofte et distansert forhold til disse rettene.

Vi i Tunet har de siste tre årene utviklet et konsept der gamle matretter står på menyen under overskriften «Tradisjonsmiddag». Med unntak av en periode midt på sommeren, har vi faste retter mandag, onsdag og torsdag, men du kan få andre tradisjonsretter som står på menyen de fleste dager.

Pris for stor porsjon er kr. 165

Pris for liten porsjon er kr. 135

Faste tradisjonsretter

Mandag: Fleskepannekake med ertesuppe kokt på svineknoke

Tirsdag: Stekt røyefilet m/agurksalat, pepperrotkrem og kokte poteter

Onsdag: Lever i fløtesaus m/makaronistuing

Torsdag: Klubb og duppe med stekt flesk og rotgrønnsaker (Les mer)

 Fiskegrateng med råkost serveres daglig

Andre tradisjonsretter vi rullerer på:

  • Stekt flesk og duppe med rotgrønnsaker (Les mer)
  • Seibiff med løk, revne gulrøtter
  • Elgkarbonader med tilbehør
  • Elghakk
  • Kjøttkaker og kålstuing
  • Ferskkjøtt med løksaus og suppe (Les mer)
  • Får – i -kål (ukene 39-41) (Les mer)
  • Fisk i skjell – kr. 75 pr. skjell
Nedenfor ser du utvalgte bilder fra vår tradisjonsmeny sommeren 2020: