Tapasbord

Tapas har har sin opprinnelse i Spania, og har blitt populært også i Norge. Det består av forseggjorte småretter og er ofte fingermat. Samlet sett blir disse smårettene et helt måltid og kan serveres som en spesiell type koldtbord.

Tunets tapasbord (minimumsbestilling – 10 personer)

Kr 442 pr kuvert

Pris pr. enhet i kuverten:

  • Spanske kjøttboller i tomatsaus, kr 45
  • Spekeskinke med Manchego og grønne oliven, kr 45
  • Chorizo (spanske pølser) og Galiamelion, kr 40
  • Hvitvinsdampede blåskjell med Aioli, kr 42
  • Kyllingspyd med peanøttkrem, kr 45
  • Blue Castello med Balsamicomarinerte svisker, kr 35
  • Dadler med bacon, kr 35
  • Hvitløksmarinerte scampi og bladpersille, kr 40
  • Små poteter med Aioli, kr 25
  • Grønne og sorte oliven, kr 25
  • Pastasalat med hot chili, pesto og grønnsaker, kr 28
  • Focacciabrød, kr 27
  • Grønn salat og dressing, kr 10

Pris pr. enhet i kuverten:

  • Crema Catalana (spansk «karamellpudding») kr 50

Dersom du ønsker å bytte ut noen retter i vår tapasmeny, kan du prate med vårt kjøkken om dette.