Tunet Kafé

– For hverdag og fest!

I sentrum av Elverum finner du Tunet kafé i trivelige lokaler i Røhnekvartalet. Her kan du nyte kald eller varm lunsj, tradisjonskost, nystekte vafler og nykvernet kaffe. Hvis været tillater, har vi også lagt til rette for å sitte ute, med utsikt til ærverdige Triangelparken.

Vårt kjøkken har fordypet seg i tradisjonsmat fra vårt distrikt og tilbyr flere spennende og tradisjonsrike middagsretter.

Vi har en rikholdig suppemeny, og vi har salatbar hvor du kan komponere din egen salat. Spis i kafeen eller ta med. Mange varianter. Suppene er inklusive hjemmebakt brød!

Som vår gjest får du gratis tilgang til internett via wifi. Det er også god tilgang til parkering på vår egen parkeringsplass, eller i gaten hvor du kan parkere gratis inntil 2 timer. 

 

Catering og lokaler for alle anledninger

Vi leverer svært gjerne maten til din fest! Sjekk ut våre menyer. Har du spesielle ønsker ut over det som er standard hos oss, ta kontakt, og vi kan skreddersy et tilbud til deg.

Du kan leie våre kafélokaler. Disse som egner seg både til møter og selskap, på kveldstid og i helger. Langbord kan dekkes med våre linduker og servise for inntil 60 personer i våre trivelige lokaler.

 

 

Kontakt oss for bestilling og avtale!

 

Utkjøring etter avtale.      Bestilling på telefon: 905 20 445   –   spør etter Espen, Hans-Erik eller Stine