Tradisjonsrike middagsretter i uke 10 – 17

Vårt kjøkken har spesialisert seg på tradisjonskost fra distriktet og serverer hjemmelagd middag som følger:

Mandag

  • Fleskpannekake m/ertesuppe

Allergener: melk, gluten, egg, selleri

Tirsdag

  • Stekt flesk og duppe m/rotstappe

Allergener: melk, gluten

Onsdag

  • Svinekam m/grønnsaker

Allergener: melk, gluten, sennep

Torsdag

  • Klubb og duppe m/stekt flesk og rotgrønnsaker

Allergener: melk, gluten

Alle dager:

  • Fiskegrateng m/revet gulrot og potet (kun stor porsjon)

Allergener: melk, gluten, egg

Alle retter er hjemmelagd i vårt profesjonelle kjøkken og koster kr 160,- for stor porsjon og kr 130,- for en liten porsjon middag.

Ved bruk av vårt rabattsystem får du hver 6. middag gratis – be om å få rabattkupong når du handler hos oss!