Tradisjonsrike middagsretter i uke 2 – 9

Vårt kjøkken har spesialisert seg på tradisjonskost fra distriktet og serverer hjemmelagd middag som følger:

Mandag

  • Fleskpannekake m/ertesuppe, blåbær og flatbrød

    Allergener: melk, gluten, egg, selleri

Tirsdag

  • Elgstek m/rosenkål, gulrot, rørt tyttebær og flatbrød

    Allergener: melk, sennep

Onsdag

  • Fiskeburger m/stekt potet

    Allergener: melk, gluten, egg

  • Raspe risk m/sukker

    25,- kr pr stk

    Allergener: gluten

Torsdag

  • Klubb og duppe m/stekt flesk og rotgrønnsaker

    Allergener: melk, gluten

Hver dag 

  • – Fiskegrateng m/revet gulrot og potet

    Allergener: melk, gluten, egg

Alle retter er hjemmelagd i vårt profesjonelle kjøkken og koster kr 160,- for stor porsjon og kr 130,- for en liten porsjon middag.

Ved bruk av vårt rabattsystem får du hver 6. middag gratis – be om å få rabattkupong når du handler hos oss!