Tradisjonsrike middagsretter

Vårt kjøkken har spesialisert seg på tradisjonskost fra distriktet og serverer hjemmelagd middag som følger:

Mandag

  • Fleskepannekaker med ertesuppe, blåbær og flatbrød

Tirsdag

  • Elgkarbonader med rosenkål, gulrot, rørt tyttebær og flatbrød

Onsdag

  • Hønsefrikassé med poteter, rørte tyttebær og flatbrød

Torsdag

  • Elgstek med rosenkål, gulrot, rørt tyttebær og flatbrød
  • Klubb og duppe med stekt flesk og rotgrønnsaker

Hver dag 

  • Fiskegrateng med revet gulrot og kokte poteter
  • Tunets fiskekaker med gulrotstuing og poteter
  • Elghakk med rørte tyttebær og flatbrød
  • Lys lapskaus med rørte tyttebær og flatbrød
  • Får i kål (uke 39 – 41)

Alle retter er hjemmelagd i vårt profesjonelle kjøkken og koster kr 160,- for stor porsjon og kr 130,- for en liten porsjon middag.

Ved bruk av vårt rabattsystem får du hver 6. middag gratis – be om å få rabattkupong når du handler hos oss!