VTA (varig tilrettelagt arbeid)

Vi tror på et inkluderende samfunn for alle

VTA står for varig tilrettelagt arbeid, og er for deg som mottar uføretrygd eller som kommer til å motta det i nærmeste fremtid.
Du må være bosatt i Elverum kommune.

Hos oss vil du sammen med din veileder finne den beste løsningen med tanke på arbeid, ut ifra din kompetanse og helsesituasjon. Dere vil sammen utarbeide en individuell plan, hvor det skal være fokus på økt mestring, arbeidsglede og livskvalitet.

Vi kan tilby tilrettelagte arbeidsoppgaver innen makulering, renhold, kafé og catering, innramming og Galleri T.

I tillegg kan vi tilby samarbeid med eksterne bedrifter som arbeidsarenaer.

Som deltaker blir du ansatt i bedriften og vil motta motivasjonslønn for utført arbeid som kommer i tillegg til den ytelsen du allerede mottar fra Nav. Vi har stillinger fra 50%-100%.

Dersom du ønsker å søke arbeid hos oss anbefaler vi deg å fylle ut vårt søknadsskjema og sende det til Nav Elverum med kopi til oss. Du må gjerne ta kontakt med oss dersom du ønsker en omvisning før du søker.

Ofte kan vi har noe venteliste, men ungdom blir prioritert. Ta kontakt med oss for oppdatert status.

Klikk for Søknadsskjema

Klikk for Personalhåndbok VTA

Ofte stilte spørsmål om VTA

Hos oss vil du sammen med din veileder finne den beste løsningen med tanke på arbeid, ut ifra din helsesituasjon. Dere vil sammen utarbeide en individuell plan, hvor det skal være fokus på økt mestring, arbeidsglede og livskvalitet.

 

Du kan ta kontakt med vår fagansvarlig, 

Marius Alexander Sletvold, tlf. 984 90 202


Tunet holder til i Gamle Trysilveg 3B, som er rett ved Sparebank 1, og Kremmertorget, som har bussholdeplasser.

Tunet har spiserom. Du kan ta med matpakke eller kjøpe mat i vår kafe. Kaffe og te er gratis.

Vi tilpasser din arbeidstid innenfor 50 til 100 %. Arbeidstiden er vanligvis mellom 07.30 til 16.00.

 

Tunet er opptatt av at de som jobber her, skal oppleve mestring og trivsel. Vi har forståelse for at folk er forskjellige, og gjør det vi kan for å skape et behagelig og inkluderende miljø for alle som er ansatt hos oss.

Vi har 34 tiltaksplasser. Noen jobber internt ved Tunet, og andre jobber eksternt ved andre bedrifter.

Tunet utbetaler bonuslønn når du starter opp med 6 mnd. prøvetid. Tunet utbetaler ikke bonuslønn under 3 ukers prøvejobbing.

Du vil være arbeidstaker i henhold til arbeidsmiljøloven, og det skal ligge en arbeidskontrakt til grunn for ansettelsesforholdet. VTA ansatte følger lover og regler som er knyttet til dagens arbeidsliv som fravær, sykemelding og ferie. Tunet har utarbeidet egen personalhåndbok for VTA.