Konditor – kakemeny

 

Marsipankake/Kremkake:

  • 8 biter, kr 265
  • 12 biter, kr 370
  • 16 biter, kr 525
  • 20 biter, kr 630
  • 30 biter, kr 990

Kakene våre fylles med bringebær, jordbær eller boysenbær og vaniljekrem.

Ostekake:

  • 8 biter, kr 220
  • 14 biter, kr 380
  • 20 biter, kr 500

Ostekakene våre har kjeksbunn og pyntes med frisk frukt og bær

Bringebær – og pasjonsfruktmousse:

  • 8 biter, kr 295
  • 14 biter, kr 475
  • 20 biter, kr 650

Moussekaken er glutenfri og består av en frisk mousse laget med purè oppå en mandelbunn. Kaken pyntes med frisk frukt og bær.

Sjokoladekake:

  • 20 biter, kr 545

Suksessterte:

  • 14 biter, kr 440

Oreokake:

  • 14 biter, kr 420

Kaken består av bunn av Oreokjeks med ostekrem og sjokolademousse

Gulrotkake:

  • 16 biter, kr 400

Saftig gulrotkake med ostekrem

Kransekake:

  • 18 ringer, kr 525
  • 24 ringer, kr 735

Napoleonskake:

  • Stykkpris, kr 55

Hvetekringle:

  • 20 biter, kr 315
  • 40 biter, kr 420

Wienerkringle:

  • 20 biter, kr 365
  • 40 biter, kr 470
 
Dersom du ønsker spesiell pynt/dekor av kaker utenom vår standard, kan du avtale dine ønsker og pris for dette med vår konditor ved bestilling.

Eksempler på konditorvarer:

Våre norske tradisjonsretter

Tiden har gått fort siden gjenåpning av kafeen, og vi er allerede noen dager inn i desember måned. Som seg

I sommer har vi i Elverum fått et økende fokus på konflikter og uheldige hendelser mellom nordmenn og nye landsmenn

Fra mandag 6. januar er vi i gang igjen med vår populære tradisjonsmatmeny. Menyen veksler med årstider og hva som

Andre nyheter fra Tunet: