Skulle du ha andre ønsker enn det som står i våre menyer, ber vi deg ta kontakt med vårt kjøkken.
Juletapas
Dadler med bacon
Asparges med spekeskinke
Pesto marinert laks
Lefse med røkelaks
Lefse med sylte
Kald Ribbe
Saltbakte poteter
Ostefat med pepperkaker og kjeks
Foccacia og aioli
Pris per kuvert kr. 350,-
Julemat buffe
Ribbe
Julepølse
Medisterkake
Surkål
Poteter
Ribbesaus
Pris per kuvert kr. 350,-
Julekoldtbord
Rakfisk
Røket laks
Roastbiff med remulade
Sylte
Kalkunfilet med waldorfsalat
Ribbe
Julepølse
Medisterkake
Eggerøre
Potetsalat
Brød, lefse, flatbrød og smør
Pris per kuvert kr. 345 ,-
Tradisjonelt koldtbord (minimumsbestilling – 10 personer)
Kr. 292,- pr. kuvert
Tilvalg til koldtbord:
Pris pr. kuvert
Desserter til koldtbord:
Spekematanretning:
Spekemat er noe mange av oss nordmenn tror er typisk norsk. Det er det også, men
de fleste kontinenter, nasjoner og kulturer har tradisjon for å bruke salting/speking til
konservering av kjøtt og fisk. Hvordan vi spiser det er imidlertid svært ulikt. Tunets
spekematanretning består av det vi i området vårt vanligvis forbinder med spekemat
og tilbehør.
Pris pr. kuvert, spekemat: kr. 235,-
Våre påsmurte bagetter får du som hele eller halve, og fine eller grove etter eget ønske. Vi leverer også glutenfrie alternativer. Våre bagetter leveres med følgende påleggsvarianter:
Pris hel baguett (Pris halv baguett i parentes)
Ost og skinke kr. 70,- (kr. 42,-)
Kylling med karridressing kr. 75,- (kr. 45,-)
Roastbiff og remulade kr. 75,- (kr. 45,-)
Røkelaks/røkt ørret med eggerøre kr. 75,- (kr. 45,-)
Salami og Brie kr. 75,- (kr. 45,-)
Reker og majones kr. 85,- (kr. 50,-)
Wraps med kylling kr. 82,-
Wraps med reker kr. 82,-
Wraps vegetar kr. 82,-
Rundstykker:
Rundstykkene Tunet bruker er grove, og vi leverer dem med følgende påleggsvarianter:
Pris halvt rundstykke
Snitter:
Våre snitter leveres med følgende påleggsvarianter:
Pris pr. snitte
Dessertkaker fra Tunets konditor levert i kuvertstørrelser: