Tunet Elverum er en arbeids- og inkluderingsbedrift

På oppdrag fra NAV jobber vi kontinuerlig med tiltak for å få folk ut i arbeid eller videre utdanning.

Arbeidsforberedende trening (AFT) skal støtte personer som av ulike årsaker har vært lenge utenfor arbeidslivet. Innenfor våre virksomhetsområder har vi også et betydelig antall varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA) for personer med spesielle behov.

Venteliste for AFT: 18 personer - Venteliste for VTA: 2 personer

Ofte stilte spørsmål om AFT

Nedenfor ser du ofte stilte spørsmål om arbeidsforberedende trening:

Våre lokaler ligger i Gamle Trysilveg 3B, ved Triangelparken sentralt i Elverum.

 

Tunet har gode kontakter hos et stort utvalg av arbeidsgivere og kan bistå deg i å få arbeidspraksis i en virksomhet tilpasset dine yrkesønsker. Dersom du ønsker det, kan du ha en innledende arbeidspraksis ved Tunet.

 

Du kan stå parkert i gatene utenfor Tunet inntil to timer. Husk å stille parkeringsskive. For lengre opphold er det avgiftsparkering ved Kremmertorget. Nærmeste avgiftsfrie parkering er ved Elverum Skysstasjon.

 

Normalt er ventetiden på 3-4 måneder, men dette kan variere noe. Ta kontakt med vår fagansvarlig, Hege Aakrann Eek   (918 42 835).

Ofte stilte spørsmål om VTA

Nedenfor ser du ofte stilte spørsmål om varig tilrettelagt arbeid:

Hos oss vil du sammen med din veileder finne den beste løsningen med tanke på arbeid, ut ifra din helsesituasjon. Dere vil sammen utarbeide en individuell plan, hvor det skal være fokus på økt mestring, arbeidsglede og livskvalitet.

 

Du kan ta kontakt med vår fagansvarlig, Hege Aakrann Eek  (918 42 835)

 

Tunet holder til i Gamle Trysilveg 3B, som er rett ved Sparebank 1, og Kremmertorget, som har bussholdeplasser.

 

Tunet har spiserom. Du kan ta med matpakke eller kjøpe mat i vår kafe. Kaffe og te er gratis.

Vi tilpasser din arbeidstid innenfor 50 til 100 %. Arbeidstiden skal være innenfor tidsrommet 07.30 til 18.00.

 

Tunet er opptatt av at de som jobber her, skal oppleve mestring og trivsel. Vi har forståelse for at folk er forskjellige, og gjør det vi kan for å skape et behagelig og inkluderende miljø for alle som er ansatt hos oss.

 

Vi har 34 tiltaksplasser. Noen jobber internt ved Tunet, og andre jobber eksternt ved andre bedrifter.

 

Tunet utbetaler bonuslønn når du starter opp med 6 mnd. prøvetid. Tunet utbetaler ikke bonuslønn under 3 ukers prøvejobbing.

 

Du vil være arbeidstaker i henhold til arbeidsmiljøloven, og det skal ligge en arbeidskontrakt til grunn for ansettelsesforholdet. VTA ansatte følger lover og regler som er knyttet til dagens arbeidsliv som fravær, sykemelding og ferie. Tunet har utarbeidet egen personalhåndbok for VTA.

Best i Innlandet!

Tunet har best resultater av alle attføringsbedrifter i Innlandet, og en god femteplass på nasjonalt nivå. Nedenfor ser du noen nøkkeltall:

0
EGNE ANSATTE
0
ANSATTE I VTA
0
TIL JOBB/UTDANNING (%)
0
UTDELTE KOMPETANSEBEVIS

Nyheter fra tiltaksområdet

Toppresultater med å hjelpe folk tilbake i jobb!

Den nasjonale statistikken for 2020 fra bransjeforeningen Arbeid & Inkludering er nå klar, og viser at Tunet Elverum nok en gang er på landstoppen med tanke på resultat. Tilbake til jobb eller utdanning Resultatet som måles er innenfor tiltaket som heter AFT

Les mer »

Årets samarbeidspartner(e) 2020

Tunet Elverum er avhengig av gode samarbeidspartnere og tett kontakt med arbeidsmarkedet for at våre arbeidssøkere skal lykkes på best mulig måte. Derfor deler vi ut en pris hvert år til en av våre samarbeidspartnere som har utmerket seg. For

Les mer »