Mat og muffins i påskeuka

Fra og med mandag 6. april stenger Tunet Elverum for påsken, med unntak av kjøkkenet. Vi tar imot bestillinger og kjører ut vårt middagskonsept i porsjonspakninger i dagene mandag 6. april til onsdag 8. april.

Siste frist for bestillinger er tirsdag. Siste utkjøring går kl. 11:00 onsdag.

Bestilling på tlf. 905 20 445 eller mail: kafe@tunet-elverum.no.

Nytt av året: Cupcake sjokolademuffins, med gøyal påskepynt

Maten er tilberedt og vaccumpakket, og har holdbarhet godt inn i påskehøytiden. Dermed er det fint å bestille og få levert for flere av dagene i påsken, om du skulle ønske det. Husk også å bestille med kaker til påsken. Vi leverer kaker så lenge lageret rekker. Nytt av året er våre påskemuffins.

Tidspunkt for henting eller levering avtales i det enkelte tilfelle.

Galleriet, rammeverkstedet, makuleringen etc er altså stengt hele uke 15, inntil vi starter opp med hverdager igjen over påske. For mange vil det bli en «annerledespåske» i 2020, blant annet på grunn av hytterestriksjoner og strenge smitteverntiltak i samfunnet.

Vi på Tunet Elverum vil ønske alle en god påske likevel, på tross av den spesielle situasjonen. Vis hensyn, vask hender og ta vare på hverandre.