Tradisjonsmat fra mandag 6. januar

Fra mandag 6. januar er vi i gang igjen med vår populære tradisjonsmatmeny. Menyen veksler med årstider og hva som er i sesong. Vi byr også på noen faste favoritter. Stor porsjon kr 160,- / Liten porsjon kr 130,- dersom ikke annet er oppgitt. Vi minner om at vi fra mandag til torsdag har åpent til kl 18.00, noe som gjør det mulig for flere å rekke en middag hos oss etter jobb. I ukene 2 til 9 ser menyen slik ut:

Mandager:

Fleskepannekake m. ertesuppe og flatbrød.

(Allergener: Melk, gluten, egg, selleri)

Tirsdager:

Seibiff m. stekt løk, revet gulrot, smeltet smør og poteter

(Allergener: Fisk, gluten, laktose)

Onsdager:

Potetrisk med sukker (kr 35,- pr stk)

(Allergener: Melk, gluten, egg)

Elgkarbonader m. grønnsaker, saus, kokte poteter, tyttebærsyltetøy, flatbrød

(Allergener: Egg, gluten, selleri, laktose, sennep)

Torsdager:

Klubb og duppe m. stekt flesk og grønnsaker

(Allergener: Melk, gluten, laktose)

Fredager:

Fiskegrateng m. revet gulrot (serveres kun stor porsjon)

(Allergener: Melk, gluten, egg, selleri, fisk, laktose)

Klubb og duppe er en klassiker. Ikke smakt det før? Ta en tur innom på en torsdag i tiden som kommer da vel?