Tradisjonsmat fra mandag 6. januar

Fra mandag 6. januar er vi i gang igjen med vår populære tradisjonsmatmeny. Menyen veksler med årstider og hva som er i sesong. Vi byr også på noen faste favoritter. Stor porsjon kr 160,- / Liten porsjon kr 130,- dersom ikke annet er oppgitt. Vi minner om at vi fra mandag til torsdag har åpent til kl 18.00, noe som gjør det mulig for flere å rekke en middag hos oss etter jobb. I ukene 2 til 9 ser menyen slik ut:

Mandager:

Fleskepannekake m. ertesuppe og flatbrød.

(Allergener: Melk, gluten, egg, selleri)

Tirsdager:

Seibiff m. stekt løk, revet gulrot, smeltet smør og poteter

(Allergener: Fisk, gluten, laktose)

Onsdager:

Potetrisk med sukker (kr 35,- pr stk)

(Allergener: Melk, gluten, egg)

Elgkarbonader m. grønnsaker, saus, kokte poteter, tyttebærsyltetøy, flatbrød

(Allergener: Egg, gluten, selleri, laktose, sennep)

Torsdager:

Klubb og duppe m. stekt flesk og grønnsaker

(Allergener: Melk, gluten, laktose)

Fredager:

Fiskegrateng m. revet gulrot (serveres kun stor porsjon)

(Allergener: Melk, gluten, egg, selleri, fisk, laktose)

Klubb og duppe er en klassiker. Ikke smakt det før? Ta en tur innom på en torsdag i tiden som kommer da vel?

 

Del dette innlegget

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på Linkedin
Share on email
Send på e-post