Utstillingsåpning 23. november – Christian B. Castberg

Husker du elverumskunstneren Christian B. Castberg som hadde sin storhetstid på 80-tallet? Galleri T på Tunet har nå den glede av å kunne invitere til utstillingsåpning lørdag 23. november kl 14:00.

Christian B. Castberg (1928 – 1991)

Etter hva vi vet er dette den første separatutstillingen etter kunstnerens død i 1991, og utstillingen gjennomføres i samarbeid med Castbergs barn, Cathrine og Sven.

– Castberg hadde en omfattende produksjon, og mange vil spesielt huske hans bilder av forskjellige bygninger, eiendommer og steder i Elverum, sier Ulf Ertsås som er leder for Galleri T.

– Vi gleder oss til å presentere en del av hans arbeider ved denne utstillingen. Det er helt udiskutabelt at Castberg hadde en god strek og et blikk for det «store i det små». Bildene vil fortelle oss alle at det har skjedd mye i Elverum siden 80- årene da bildene ble laget. Castbergs bilder har derfor en enda større lokalhistorisk verdi i dag enn da de ble til.

Galleri T viser 30 arbeider av Castberg ved utstillingen. Dette er kunstreproduksjoner som er nummererte og signert av Castberg selv. Alle bildene vises utstilt innrammet med kunstglass fra rammeverkstedet til Tunet. I tillegg har vi mange bilder for salg uinnrammet.

Utstillingen vil bli åpnet av kultursjef i Elverum Kommune, Line M. Rustad, og vil stå til 15. januar 2020. Etter den tid vil vi fortsatt ha noen bilder oppe i galleriet, og Galleri T vil være stedet hvor du kan få kjøpt Castberg sine bilder i tiden fremover.

Velkommen til utstillingsåpning 23. november kl 14:00!

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkedin
Send på e-post