Nye arbeidsoppgaver!

Anita og Petter er strålende fornøyd – de arbeider med produkter som selges og er synlig langs veien i hele Norge og Sverige. Kanskje skal de eksporteres til Yellowstone i USA også!?

Våler Vekst as, en kollegabedrift av Tunet, har i mange år produsert brøytestikker til bruk langs veiene i Norge og Sverige. De har stor pågang på sine leveranser og fra våren 2019 hjelper Tunet til i produksjonen.

I Tunet har vi lagd en egen avdeling for produksjon av brøytestikker. Anita og Petter jobber i avdelingen og synes det er gøy med nye og spennende arbeidsoppgaver. Vi lærer også nye ting og hvordan nye maskiner skal håndteres. Nå har jeg lært meg å tre i ny refleksrull i maskina, forteller Petter og fortsetter: det er bra at jeg slipper å be om hjelp av arbeidsleder hver gang.

Det ser ut til at de har det trivelig på jobb i brøytestikk-avdelinga. Radio Norge er tunet inn på radioen. Den har best musikk, mener Petter.

Anita forteller at det er hyggelig å jobbe sammen med andre. Der de sitter på hver sin side av produksjonsbordet, er det muligheter til å snakke om livet og hverdagene mens de arbeider.

 

 

Petter har også ansvar for å bunte sammen ferdigproduserte brøytestikker – 100 stykker skal det være i hver bunt.

Vi har som mål å produsere 10 slike bunter hver dag – og det skal vi klare, sier Anita og Petter i kor. Noen ganger kan det bli litt dårlig tid, forteller Petter. -Det er fordi vi både trener og går på kurs i arbeidstida. Petter forteller ivrig om sist kurs hvor de snakket om kommunikasjon og hvilke erfaringer han har gjort seg.

Det er viktig å hilse på hverandre når vi kommer på jobb! Det får andre til å føle seg velkommen, ja og så blir det jo triveligere å være sammen i et godt arbeidsmiljø, sier Petter.

Neste kursdag skal vi ha om kunst – det gleder jeg meg til avslutter Petter mens han gir raust av sitt godeste smil.

 

Daglig leder i Våler Vekst as, Ivar Opås, forteller at de nylig har fått henvendelse fra Yellowstone i USA – kanskje de vil kjøpe brøytestikkene våre?

Se her for å lese mer om Våler Vekst as

 

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkedin
Send på e-post