Har du konfirmant i vår?

Konfirmasjon er høytidelig og minnerik dag for både konfirmant, foreldre og øvrig familie. Seremonien er høytidelig, og et hyggelig selskap i etterkant gjør dagen ekstra spesiell. I Tunet står vi til tjeneste og bistår gjerne til at dagen blir ekstra vellykket!

Tunet kafé bidrar til å gjøre konfirmasjonsdagen vellykket ved å levere maten til selskapet ditt. Vi kan levere koldtbord, tapas, varmretter og kaker.

Vi leier ut våre lokaler for ditt lukkede selskap. Våre lokaler er lyse og trivelige med god plass for inntil 60 gjester. Bordene kan enkelt flyttes om, slik at du kan sette ditt eget preg på bordplasseringen. Vi holder til vis-a-vis Triangelparken, som egner seg godt til fotografering av konfirmanten alene eller sammen med gjestene.

Den Norske Kirke i Elverum og Human-Etisk forbund avholder konfirmasjoner i Elverum.

PS: Dine flotte konfirmasjonsbilder kan du få printet ut hos oss og disse fortjener profesjonell innramming fra vårt Rammeverksted! Vi utfører innrammingen fagmessig og lekkert!

Sjekk ut våre tilbud og ta kontakt med oss, så gir vi gjerne råd og tips – og gir deg et godt pristilbud!

Bruk gjerne skjemaet under: