Må være en drømmejobb!

-Vi ønsker oss kreativitet, humor og glimt i øyet! Viktigst er det at vår nye medarbeider har et sterkt ønske om å jobbe tett på folk, og tør å by på seg selv, sier Hege Eek hos Tunet, som trenger flere folk.

Hege er fagansvarlig hos Tunet og gleder seg til å få en ny medarbeider. – Dette må jo bare være drømmejobben for den rette personen, smiler hun forventningsfullt. – Som karriereveileder jobber du tett på andre mennesker når det gjelder viktige valg i livet. Det innebærer at man bør tørre å by på seg selv og like å jobbe med alle slags mennesker!

Hege mener har mye å tilby til en potensiell søker: – Du vil arbeide sammen med supre kolleger som har høy faglig kompetanse, men også senkede skuldre og godt samarbeid, forklarer hun.

–  Vi er flinke til å spille hverandre gode og å benytte hverandres kompetanse for å løse oppgavene, legger hun til.

Hege lukker øynene og prøver å se for seg sin nye kollega – Personen bør være kreativ, ha humor og glimt i øyet! Viktigst at vår nye kollega har et sterkt ønske om å jobbe tett på folk, tør å by på seg selv, ha beina godt plantet på jorda – og evner å bruke sitt nettverk, avslutter hun.

KLIKK for å se stillingsutlysningen!

Del dette innlegget

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkedin
Send på e-post