Karriereveiledning/kurs

Karriereveiledning

Trenger du noen å tenke nytt sammen med? Vil du ha hjelp til å finne rett arbeidsplass for framtidige karrieremuligheter?

Vi har årelang erfaring, utallige suksesser og høy kompetanse på feltet, og får rett person på rett plass. Agena Personal tilbyr profesjonell karriereveiledning til enkeltpersoner, private bedrifter og offentlige virksomheter. Vil du vite mer om karriereveiledning? Ta kontakt!

Kurs

Agena Personal tilbyr ulike typer kurs for private og offentlige virksomheter. Vi har spesialkompetanse på HR, jobbsøkerkurs og teambuilding.

Agena Personal har lang erfaring med gruppeprosesser. Vi har god innsikt i gruppedynamikk og har utviklet godeverktøy for teambuilding. Den enkeltes personlighetsprofil vil være sentral i denne aktiviteten, og vi benytter bl.a. VIP24 som verktøy i denne prosessen.

På bakgrunn av profilene vil gruppen tildeles ulike oppgaver som skal løses i samarbeid. Oppgavene er morsomme og lystbetont, og byr på intern konkurranse og morsomme situasjoner. Aktivitetene blir i etterkant gjennomgått med fokus på dynamikk og hvem som gjorde hva – alt sett i sammenheng med gruppas individuelle profiler. Hensikten er å skape forståelse for hvorfor ting ble som de ble internt i gruppa.

Med andre ord, Agena Personal skreddersyr løsninger for deg og din bedrift!